Články od vydavateľov

Čo musia vedieť všetci učeníci Dafa

2.7.18

(Minghui.org) Prenasledovanie Falun Gongu v pevninskej Číne pokračuje a náprava Fa ešte nie je ukončená. Aby sme neuľahčovali Čínskej komunistickej strane dohľad a sledovanie, žiadame všetkých praktizujúcich Dafa a učeníkov Dafa, aby prestali používať WeChat, Tencent QQ, iCloud, Skype a ďalší podobný software, bez ohľadu na to, či žijete v pevninskej Číne alebo v iných krajinách alebo oblastiach vo svete. Žiadame praktizujúcich, ktorých sa to týka, aby ich prestali šíriť, sledovať a trvať na rôznych výhovorkách. Je to kvôli osobnej bezpečnosti a informačnej bezpečnosti vás samých, vašich spolupraktizujúcich, projektov Dafa a ľudí okolo vás.

Mobilné telefóny s aplikáciami WeChat, Tencent QQ, čínskym zjednodušeným iCloud-om a ďalším takýmto softvérom nainštalovaným na nich zasielali svoje kontakty a ďalšie informácie ČKS. Zmažte prosím okamžite tieto aplikácie a uveďte svoj telefón do východiskového stavu prednastaveného od výrobcu. Na to, aby ste to spravili, choďte do Settings / Nastavenia → General / Všeobecné → Reset / Resetovať → Erase All Content and Settings (not Reset All Settings) / Vymazať celý obsah a nastavenia (nie Reserovať všetky nastavenia) → Erase Now / Vymazať → Erase Phone / Vymazať telefón. Iba nasledovaním týchto krokov môžete uviesť svoj telefón do východiskového stavu prednastaveného od výrobcu.

Všetky zariadenia od firmy Apple musia mať v nastaveniach vypnutý iCloud. Nesmiete mať tiež nastavený jazyk na „Čínština, zjednodušená“, inak budú vaše informácie, vrátane vašich kontaktov, bankových informácií, fotiek, hesiel a ďalších osobných informácií automaticky synchronizované s iCloud serverom, ktorý je riadený čínskou firmou. Pomocou vášho iCloud konta môžu byť získané dokonca aj informácie a textové správy vašej rodiny a priateľov. (Apple začal ukladať informácie iCloud kont so zjednodušenou čínštinou na čínskych serveroch 28. februára 2018). Aby ste vypli iCloud, choďte do Settings / Nastavenia → your name (Apple ID) / vaše meno (Apple ID)→ iCloud → turn off iCloud Drive and all apps that use iCloud / vypnúť iCloud Drive a všetky aplikácie, ktoré používajú iCloud.

Ak ste mali v minulosti zapnutý iCloud, mnoho informácií bolo už automaticky upload-ovaných na iCloud. Preto potom ako vypnete iCloud na vašom telefóne, stále musíte zmazať všetok obsah, ktorý je uložený na iCloude. Aby ste to spravili, musíte sa prihlásiť ku iCloudu z vášho počítača a potom zmazať všetok obsah tam.

Ak ste nemali nakonfigurované vaše zariadenia tak ako sa popisuje vyššie, zmeňte prosím čo najskôr svoje nastavenia.

Žiadame všetkých praktizujúcich Dafa a všetkých učeníkov Dafa, aby v nasledovaní tohto oznamu začali od seba. Dajte o tom prosím vedieť aj ostatným a pomôžte si navzájom spraviť potrebné nastavenia tak rýchlo ako je to možné, aby ste zmenšili straty a vyhli sa ďalšiemu pomáhaniu ČKS v prenasledovaní.

 

Vydavatelia Minghui

30. júna 2018

 

Článok v angličtine: http://en.minghui.org/html/articles/2018/7/1/170967.html

Článok v čínštine

Majster Li
Majster Li potichu sleduje svet z hôr, potom ako opustil New York po 20. júli 1999. (fotografia bola publikovaná 19. januára 2000)

Časopis Minghui

 
MH 2017 obalka small
 
 

Vybrané Témy

 

Odber správ

Odber nových článkov mailom

captcha